DKBB’DEN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 24/07/2023 09:10

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Murat Zorluoğlu ve Birlik Encümen üyesi belediye Başkanları, Belediye Başkanımız Sn. Demirhan Elçin’i makamında ziyaret etti.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği encümen toplantısını gerçekleştirmek için şehrimize gelen Birlik encümen üyesi Belediye Başkanları, Başkan Elçin’i makamında ziyaret ederek bir süre belediyecilik ve Artvin üzerine sohbet ettiler.

Başkan Elçin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gelen misafirlere şehrimizin simgesi olan Boğa biblosu hediye etti.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Ziyarette; D.K.B.B. Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Murat Zorluoğlu, D.K.B.B. Genel Sekreteri Sn. Mehmet Şentürk, Giresun Belediye Başkan Aytekin Şenlikoğlu, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İyidere Belediye Başkanı Sn. Saffet Mete, Ortahisar Belediye Başkanı Sn. Av. Ahmet Metin Genç, Arsin Belediye Başkanı Sn. Muhammet Sait Gürsoy, ve D.K.B.B. Mali Hizmetler Müdürü Sn. Yusuf Gedikli yer aldı.